ÚjdonságokKapcsolódó címekE-mail küldésVissza a kezdő oldalra

 

L.K. QUALITY
MINITAB
PROCESSMODEL
TECHSMITH
TANFOLYAMOK
ARCHÍVUM
REFERENCIÁK

Kedves Látogatónk!

Cégünk a matematikai statisztikai módszerek hazai megismertetésével és elterjesztésével foglalkozik elsősorban a minőségügy területén. A statisztikai módszerekre vonatkozó szabványkövetelmény ugyan csak egy rendszerelemet jelent az ISO 9000-es minőségirányítási rendszerben, a jelentősége napjainkban mégis egyre növekszik, elég csak utalni a QS 9000-es autóipari beszállítói modellre, a Teljes Körű Minőségirányítás (TQM) eszközeire vagy a Hat Szigma minőségjavító programra.

A minőségirányítási rendszerek jelentős előrelépést jelentenek a vállalatok dokumentált és szabályozott működéséhez, de a döntések adatokon alapuló előkészítéséhez és a folyamatok költségorientált javításához elsősorban a matematikai statisztikai módszerek nyújtanak lehetőséget.

Az oktatást és tréninget, a megtakarításokat jelentő fejlesztéseket valamint a matematikai statisztikai módszerek integrálását minőségirányítási rendszerbe a MINITAB (USA) statisztikai és a PROCESSMODEL (USA) folyamat -modellező -elemző és -értékelő szoftver segítségével végezzük, melyek hazai forgalmazását is ellátjuk.

A honlapunk célja hogy megismertesse Önt cégünk tevékenységével. Fontosnak tartjuk a látogatók ismeretének bővítését és munkájuk segítését is pl. érdekes hozzászólások, szakcikkek megjelentetésével, vagy pl. az elektronikus levelezés adta lehetőség kihasználásával, mely egy közvetlen interaktív kapcsolat létrehozására is lehetőséget biztosít.

 

Köszönjük, hogy látogatásával megtisztelte cégünket, és kérem amennyiben teheti, ismerkedjen tovább velünk.

MINITAB statisztikai szoftver

Copyright © L.K.Quality Műszaki Fejlesztési és Kereskedelmi Bt. Minden jog fenntartva.
1475 Budapest, Postafiók 172. 1104. Budapest, Kada-köz 11., Tel./Fax: 262-04-12.
Kérjük, hogy ötleteiket, észrevételeiket, tanácsaikat juttassák el hozzánk.