ÚjdonságokKapcsolódó címekE-mail küldésVissza a kezdő oldalra

 

L.K. QUALITY
MINITAB
MINITAB Inc. bemutatása
MINITAB statisztikai szoftver
MINITAB 14 újdonságai
MINITAB eszköztár
MINITAB frissítések
MINITAB makrók
MINITAB szoftver árak
PROCESSMODEL
TECHSMITH
TANFOLYAMOK
ARCHÍVUM
REFERENCIÁK


  Minitab 16 (1 felhasználós "download" verzió)

  Minitab Quality Companion 3 (1 felhasználós "download" verzió)

A termelési színvonal növekedésének következtében a vállalatoknál a gyártási folyamatok során egyre nagyobb és többrétűbb adathalmazok keletkeznek, melyeknek a manuális feldolgozása mára már szinte lehetetlen feladat. A gyártás milyensége szempontjából azonban ezen mért adatokból kiértékelhető eredmények fontos és a vállalat számára nélkülözhetetlen információkat tartalmaznak.

Az első látásra ellentmondásosnak tűnő helyzet feloldására jelenthet megoldást egy - a már meglévő számítógépes rendszerünkre telepíthető - statisztikai szoftver alkalmazása.

A MINITAB statisztikai szoftver - a MINITAB Inc. (USA) cég terméke, mely vállalat több mint egy negyed évszázada matematikai statisztikai szoftver fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik - világszerte több mint 80 országban ismert és alkalmazott adatok analízisére.

MINITAB Inc. bemutatása                      


A szoftver amely egy átfogó programcsomag - nem modulonkénti felépítésű ! - kiváló ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik. A  gyors és egyszerű kezelésnek köszönhetően a felhasználónak elegendő ideje marad a feldolgozott adatok értelmezésére és értékelésére. Az adatokhoz való hozzáférés könnyű, azok egyszerűen szerkeszthetők.

MINITAB statisztikai szoftver                      


A program külön foglalkozik a minőségügy területével, azaz tartalmazza az alapvető minőségügyi technikákat (pl. Pareto diagram, kontroll kártyák, stb.), de megtalálhatók a fejlettebb technikák is (pl. regresszió, szórásanalízis, kísérlettervezés, mérőrendszer analízis (QS 9000) stb.).

MINITAB eszköztár                      

Matematikai statisztikai tanfolyamok

Copyright © L.K.Quality Műszaki Fejlesztési és Kereskedelmi Bt. Minden jog fenntartva.
1475 Budapest, Postafiók 172. 1104. Budapest, Kada-köz 11., Tel./Fax: 262-04-12.
Kérjük, hogy ötleteiket, észrevételeiket, tanácsaikat juttassák el hozzánk.